Lyofilizované višně, 50g
Související produkty
Detailní popis produktu
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Použití
Lyofilizované višně oceníte jako součást vaší zdravé snídaně nebo svačinky, na chroupání nebo zdobení moučníků.
Skladování
Ovoce skladujte v suchu, mimo sluneční záření a do teploty 25 stupňů. Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Aktivní látky
- Višně - jsou známé svými antioxidačními účinky a vysokým obsahem minerálu – především jódu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou. Dále železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají při léčbě cukrovky a podporují tvorbu inzulínu. Jako jedna z mála potravin pomáhají s nespavostí díky melatoninu, který usnadňuje usínání.
Složení
- 100 % dozrálé višně bez pecek (Slovensko)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce |
---|---|
Množství: | 50 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.