Lyofilizovaný černý rybíz, 50g
Související produkty
Detailní popis produktu
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Použití
Lyofilizovaný rybíz oceníte jako součást vaší zdravé snídaně, stejně jako pro zdravou svačinku a chroupání.
Skladování
Ovoce skladujte v suchu, mimo sluneční záření a do teploty 25 stupňů. Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Aktivní látky
- Černý rybíz - má vysoký obsah vitamínu C ( pro srovnání až třikrát více než ostatní odrůdy rybízu ). Je oblíbený pro svou osvěžující, jemně kyselou chuť. V těchto fialových bobulí se skrývá spoustu minerálů a vitamínů důležitých pro pro správné fungování našeho těla – jako např. vitamín E, vitamíny skupiny B, vápník, železo, rutin, draslík a zinek. Navíc je skvělým zdrojem vlákniny.
Složení
- 100 % černý rybíz
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravá výživa |
---|---|
Množství: | 50 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.